My Blog Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 29, 2013

..Terimbau2..




Setelah setahun aku menyepi akhirnya tangan aku kembali tergerak untuk menulis entry ringkas malam ini. Terkejut aku tengok ticker blog aku, 4 tahun dah blog ni ditubuhkan. Setelah dihanyutkan dek arus kemodenan aplikasi dan android ni, aku menyepi dari menulis entry. Sambil2 tu merecovery la.. Aku suke la plak baca entri seniri. huihui. Baca balik hat lama2 tu.. Too much memories lies beneath.. Terpikir la jugak nak terminate ka tak blog nih. Sayang tu sayang. Banyak kenangan. Terpikir jugak untuk mulakan hidup baru, buang yang lama2 nih..Tapi kalau dah buang then nak tengok dah tak bleh nk tengok balik dah.. humm. Saje nak imbau2 zaman studi dulu, teringat balik apa aku dah buat. So keputusannya takpalah, biaqlah dulu, nanti kalau dah takmau buang habis3. Cuma jangan sampai ada masalah baru nak buang kan. Actually aku bukan nak menimbulkan apa2 masalah, sekadar sebagai tempat luahan hati kecil untuk aku berbicara sendiri..

Will be encountering a happy life soon.. Amiin. InsyaAllah.. Semoga diberkati Allah.

No comments: